معرفی کلم قمری و خواص درمانی آن
به گزارش آیان کتاب، پیشگیری کننده از بروز سرطان ها، بهبود دهنده بیماری های التهابی، رفع کننده سوء هاضمه، مقوی، آنتی اکسیدان و ضد هلیکوباکتر می باشد.
نویسنده: صمصام صانعی
نام علمی:
Brassica oleraca var gongylodes L.، نام فرانسه Chou rave و نام انگلیسی آن Kohlrabi می باشد. در کتب طب سنتی با نام قُنَّبیط آمده است.مشخصات ظاهری:
گیاهی است یک ساله با ساقه ای غده ای (کلم قمری) شبیه به شلغم و رنگ غده سبز یا زرشکی می باشد. برگ های آن پهن و با دمبرگ های طویل از غده منشعب می شوند.ترکیبات شیمیایی و مواد موجود در کلم قمری:
گلوکوزینولات ها، ایزوتیوسیانات ها، ترکیبات سولفیدی و آلدئیدی، سیانیدها، سولفافورافن، تیول ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین های گروه B و ویتامین های D, C و غیره در آن یافت شده است.بیشتر بخوانید: اگر گواتر دارید، کلم قمری نخورید
خواص درمانی:
پیشگیری کننده از بروز سرطان ها، بهبود دهنده بیماری های التهابی، رفع کننده سوء هاضمه، مقوی، آنتی اکسیدان و ضد هلیکوباکتر می باشد.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
انتشار: 13 آبان 1400
بروزرسانی: 13 آبان 1400
گردآورنده: ayanketab.ir
شناسه مطلب: 790
به "معرفی کلم قمری و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی کلم قمری و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید