خواهان روابط حسنه و طبیعی با ایران هستیم

به گزارش آیان کتاب، به گزارش خبرنگاران به نقل از پایگاه النشره، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در سخنانی گفت که ریاض خواستار برقراری روابط حسنه و طبیعی با ایران است.

خواهان روابط حسنه و طبیعی با ایران هستیم

فیصل بن فرحان در نشست خبری مشترک با نایف الحجرف دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس پس از سی و دومین اجلاس سران این شورا در ریاض در عین حال مدعی شد که این امر به مقدار همکاری ایران بستگی دارد.

فیصل بن فرحان بعلاوه گفت که برای عربستان بهتر بود که بخشی از مذاکرات وین باشد اما از هر سازوکاری برای برطرف نگرانی های کشورهای حاشیه خلیج فارس استقبال می نماید.

وزیر خارجه عربستان بعلاوه با ادعای اینکه موضع ایران در مذاکرات وین نگران نماینده است، افزود که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس این مذاکرات را دنبال می نمایند.

فیصل بن فرحان مدعی شد که کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشتر در معرض تهدید برنامه هسته ای ایران قرار دارند و گفت: ما خواستار توافق هسته ای طولانی مدت و جامع با ایران هستیم.

وزیر خارجه سعودی ادعا کرد: تا کنون هیچ گونه تغییر حقیقی در رفتار ایران مشاهده نکردیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 3 فروردین 1401 بروزرسانی: 3 فروردین 1401 گردآورنده: ayanketab.ir شناسه مطلب: 937

به "خواهان روابط حسنه و طبیعی با ایران هستیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواهان روابط حسنه و طبیعی با ایران هستیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید