طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی
به گزارش آیان کتاب، تاکو (taco) یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که می توان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش خبرنگاران، تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آن ها مشترک است نان ترتیلا است. نان ذرت یا ترتیلا شبیه نان لواش ایرانی است.
برای تهیه یک تاکوی خوشمزه باید نان را به صورت استوانه درآورده و با مواد دلخواه سرو کنید. روی این غذا یک سس لذیذ هم ریخته می گردد که می تواند سس سالسا یا آووکادو باشد.
مواد لازم برای تهیه تاکو :
خامه ترش کم چرب: 1.4 فنجان
آب لیموترش: 2 قاشق
نمک: به اندازه لازم
فلفل سیاه: به اندازه لازم
فلفل سبز: 1 عدد
کلم قرمز خردشده: 1.3 عدد
پیاز کوچک اسلایس شده: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق
ماهی تیلاپیا فیله شده: 500 گرم
نان ترتیلا: 8 عدد
گشهم خردشده: 1.2 فنجان
طرز تهیه و دستور پخت تاکو :
1. یک کاسه عظیم بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید. به آن ها نمک و فلفل اضافه نموده و نیمی از مواد را در کاسه ای دیگر بریزید.
2. نصف یک عدد فلفل سبز را خرده نموده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسه های حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.
3. در یک تابه اندازهی روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.
4. نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید. تکه های ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.
5. ماهی ها را در تابه سرخ کنید. نان ها را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر گرم کنید.
6. در این مرحله ماهی ها را در نان های ترتیلا قرار دهید.
7. در هر نان اندازهی کلم خامه ای بریزید.
8. گشهمهای خردشده را در اندازهی از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکوها سرو نموده و نوش جان کنید.
ایرنا
منبع: جام جم آنلاین