طرز تهیه دسر با کدو حلوایی با 4 طعم متفاوت و عالی!

به گزارش آیان کتاب، دسر کدوحلوایی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد؛ برای مثال دسر با کدو حلوایی پخته، دسر با کدوحلوایی و شیر و ...، از جمله دسرهای خوشمزه ای هستند که می توانند به عنوان دسری شیک و مجلسی مورد استفاده قرار گیرند.

طرز تهیه دسر با کدو حلوایی با 4 طعم متفاوت و عالی!

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خواص کدو حلوایی باعث شده تا از این ماده مقوی، در طبخ بسیاری از غذاها، مانند آش کدو حلوایی، ، ، ، و … مورد استفاده قرار گیرد. اما از کدوحلوایی در تهیه دسر نیز به کرات استفاده می گردد؛ این دسرها که به راحتی در منزل تهیه می شوند، طعم بی نظیری دارند و حتی افرادی که به طعم و مزه کدو حلوایی علاقه ای ندارند، آن ها را می پسندند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه چند نوع دسر با کدو حلوایی را ارائه دهیم؛ با ما باشید.

رسپی دسرهایی که در این مطلب آمده است:

  • کدو حلوایی پخته
  • کدو حلوایی با شیر
  • کدو حلوایی و ماست
  • کدو حلوایی و بیسکوییت

1. دسر با کدو حلوایی پخته

مواد لازم
کدو حلوایی500 گرم
کره40 گرم
شیره انگور یا شکر4 قاشق غذاخوری
زعفران آب نموده غلیظ2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق چای خوری
گردوی خرد شدهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کدو حلوایی را پوست گرفته، دانه های آن را خارج کنید و گوشت آن را به صورت مستطیل هایی به ضخامت 3-2 سانتیمتر برش بزنید.
  2. کره را در تابه، روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس برش های کدو حلوایی را به صورت یک لایه در تابه بچینید.
  3. شیره انگور و دم نموده زعفران را به صورت یکنواخت روی کدو ها ریخته و از کنار تابه 1/4 پیمانه آب به آن اضافه کنید.
  4. وقتی آب موجود در تابه به جوش آمد، حرارت را کم کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا کدو ها روی حرارت ملایم بپزند.
  5. پس از 10 دقیقه، کدو ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز با کره و زعفران ته تابه آغشته شده و رنگ و مزه بگیرد.
  6. حدود 10 دقیقه دیگر صبر کنید، سپس پخته شدن کدو ها را تست کنید و در صورتی که کدو ها نرم شده و شیره موجود در تابه کاملا به خورد کدو ها رفته، حرارت را خاموش کنید.
  7. کدو های پخته را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با پودر دارچین و گردوی آسیاب شده تزیین کنید.

2. دسر با کدو حلوایی و شیر

مواد لازم
کدو حلوایی1 کیلوگرم
شیر2 لیوان
شکر2 قاشق غذاخوری
نشاسته4 قاشق غذاخوری
زعفران و گلاببه میزان لازم

روش تهیه:

  1. کدو حلوایی را پوست گرفته، تکه تکه کنید، سپس همراه با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید و صبر نموده تا آب آن کاملا تمام گردد.
  2. کدو حلوایی پخته را له کنید تا به شکل پوره در آید.
  3. شیر، شکر و نشاسته را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس پوره کدو حلوایی را نیز به آن اضافه کنید.
  4. محتویات قابلمه را مرتب هم بزنید تا پخته شده و غلظتی شبیه فرنی پیدا نمایند.
  5. در خاتمه بسته به ذائقه خود مقداری وانیل یا زعفران آب نموده و گلاب به دسر اضافه کنید، هم زده و حرارت را خاموش کنید.
  6. دسر را تا داغ است در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  7. روی آن را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین کنید.

3. دسر با کدو حلوایی و ماست

مواد لازم
پودر ژلاتین14 گرم
شکر1 پیمانه
شیر1 پیمانه
پوره کدو حلوایی400 گرم
ماست450 گرم
خامه قنادی450 گرم
دارچین1/2 قاشق چای خوری
زنجبیل1/4 قاشق چای خوری
جوز هندی1/4 قاشق چای خوری

دستور تهیه:

  1. پودر ژلاتین را در شیرجوش کوچکی ریخته، یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. مخلوط پودر ژلاتین و شیر را مرتب هم بزنید تا از آن بخار بلند شده و قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید، سپس اجازه دهید به مدت 15 دقیقه خنک گردد.
  3. کدو حلوایی را به روش ذکر شده رسپی بالا، به شکل پوره درآورید و سپس آن را همراه با شکر، ماست، زنجبیل، دارچین و جوز هندی در ظرف ریخته و با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. خامه قنادی را به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
  5. درجه همزن را کم کنید، شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکنواخت شوند.
  6. مخلوط را در ظروف سرو ریخته و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا بسته گردد.
  7. پس از بسته شدن دسر، روی آن را با خامه قنادی، مغز گردو و پودر دارچین تزیین کنید.

4. دسر با کدو حلوایی و بیسکوییت

مواد لازم
کدو حلوایی500 گرم
پودر هل1 قاشق چای خوری
پودر دارچین1 قاشق چای خوری
زعفران ساییده1/2 قاشق چای خوری
گلاب1/2 پیمانه
خامه صبحانه100-150 گرم
گردوی خرد شده1 لیوان
بیسکوییت پتی پوربه میزان لازم

مراحل تهیه:

  1. کدو حلوایی را پوست گرفته، خرد کنید و با هل، دارچین و گلاب به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شده و آب آن تمام گردد.
  2. کدوی پخته را با پشت قاشق له کنید تا به شکل پوره در آید؛ سپس زعفران را به آن اضافه نموده و در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
  3. در ظرف سرو یک لایه پوره کدو حلوایی، یک لایه بیسکوییت، یک لایه خامه و یک لایه گردوی خرد شده بریزید و این کار را تکرار کنید تا مواد تمام گردد.

نکات مهم

  • در صورت تمایل کمی شکر به پوره کدو حلوایی اضافه نموده و شیرینی آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.
  • در صورتی که می خواهید دسر را آماده کنید و بعدا مورد استفاده قرار دهید، بهتر است لایه بیسکوییت را حذف کنید؛ زیرا بیسکوییت له شده و دسر را خیلی شیرین می نماید. اما اگر می خواهید دسر را فورا بهره ببرید، می توانید لایه های بیسکوییت در آن به کار برید.
  • در صورت تمایل می توانید یک لایه موز حلقه شده نیز در این دسر به کار برید.

سخن آخر

کدو حلوایی یکی از خوراکی های پرخاصیت است که طعم و مزه خاصی ندارد، اما با افزودن ادویه ها و طعم دهنده های طبیعی همچون دارچین، هل و گلاب می توان با آن دسر های خوش عطر و طعمی درست کرد. امیدواریم از مطالب ارائه شده در این مقاله لذت برده باشید؛ از شما دعوت می کنیم از دیگر دستورات متنوع برای تهیه دسر با بیسکویت پتی بور دیدن کنید و همچنین طرز تهیه مربای کدو حلوایی با آهک و بدون آهک را نیز در خبرنگاران از دست ندهید.

شما چه دسرهایی با کدوحلوایی درست می کنید؟ تجربیات خود را با ما و سایر کاربران خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 11 تیر 1400 بروزرسانی: 11 تیر 1400 گردآورنده: ayanketab.ir شناسه مطلب: 623

به "طرز تهیه دسر با کدو حلوایی با 4 طعم متفاوت و عالی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر با کدو حلوایی با 4 طعم متفاوت و عالی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید