طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان
به گزارش آیان کتاب، یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی میباشد که با گوشت چرخ نموده و بسیار آسان تهیه می گردد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
مواد لازم:
برنج :4 فنجان
گوشت چرخ نموده :1 کیلو
گردو:100 گرم
کشمش :200 گرم
رب انار:2 قاشق غذاخوری
شیره انگور:1 قاشق غذاخوری
پیاز:1 عدد
زردچوبه :یک قاشق چای خوری
آرد نخودچی :به میزان دلخواه
نمک :به میزان لازم
روغن :به میزان دلخواه
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم گردد و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه ، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید .
کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
بیشتر بخوانید: پوست انار برای کرونا
منبع: جام جم آنلاین