طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

به گزارش آیان کتاب، یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی میباشد که با گوشت چرخ نموده و بسیار آسان تهیه می گردد.

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

به گزارش آیان کتاب به نقل از نمناک

مواد لازم:

برنج :4 فنجان

گوشت چرخ نموده :1 کیلو

گردو:100 گرم

کشمش :200 گرم

رب انار:2 قاشق غذاخوری

شیره انگور:1 قاشق غذاخوری

پیاز:1 عدد

زردچوبه :یک قاشق چای خوری

آرد نخودچی :به میزان دلخواه

نمک :به میزان لازم

روغن :به میزان دلخواه

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم گردد و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه ، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید .

کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

بیشتر بخوانید: پوست انار برای کرونا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 7 دی 1399 بروزرسانی: 7 دی 1399 گردآورنده: ayanketab.ir شناسه مطلب: 288

به "طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید