طرز تهیه چای آلبالو تازه و خشک خوش طعم و رنگ
به گزارش آیان کتاب، عصرهای تابستانی برترین زمان برای وقت گذرانی در کنار دوستان و آشنایان است. مهمانی ها و دورهمی های عصرانه با خوراکی های خوشمزه و متنوع دلپذیر تر هم می گردد، پس اگر مهمانی در پیش دارید و نمی دانید برای تنوع چه کنید بهتر است به استفاده از میوه تابستانی یعنی آلبالو فکر کنید! قبلا در کتاب کاله روش تهیه مربای آلبالو، طرز تهیه شربت آلبالو، روش تهیه ترشی آلبالو و حتی روش تهیه آلبالو خشکه را شرح داده ایم و این بار می خواهیم طرز تهیه چای آلبالو را برایتان بگوییم. حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه چای آلبالو
- آلبالو تازه یا خشک 1 پیمانه
- عسل به اندازه لازم
- آب سرد 2 لیوان
- آب جوش 2 لیوان
طرز تهیه چای آلبالوی تازه
اولین مرحله برای تهیه دمنوش آلبالو این است که آلبالوها را ابتدا خوب بشویید و در صورت چسبیدن ساقه و برگ آن را جدا کنید. شستن آلبالو بسیار مهم است و بهتر است همه آنها را در ظرفی بریزید. به اندازه کافی آب به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند سپس آبکش کنید بعد آلبالوهای شسته شده را داخل قوری بریزید و دو لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید بجوشد.
طرز تهیه چای آلبالو با آلبالوی خشک
می توان چای آلبالو را هم با آلبالوی تازه مثل روش بالا تهیه کرد و هم با آلبالوی خشک دمنوش آلبالو درست کرد. در این روش هم می توانید از آلبالو خشک با هسته و هم از آلبالو بدون هسته بهره ببرید.
برای این کار طرز تهیه دقیقا همان روشی است که در بالا در خصوص آن صحبت کردیم. با این تفاوت که می توانید آلبالو را حدود 10 تا 15 دقیقه قبل از تهیه چای خیس کنید تا طعم چای شما بهتر گردد و رنگ آن مجذوب کننده تر گردد. سپس مانند روش قبل دم نموده و در نهایت در لیوان ریخته و میل کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه چای یا دمنوش آلبالو
تهیه دمنوش آلبالو بسیار آسان و ساده است و احتیاج به مهارت خاصی ندارد اما نکاتی وجود دارد که طعم آن را بهتر می نماید و در تهیه آن به شما یاری می نماید.
اندازه عسل یا شکر مورد احتیاج برای چای آلبالو
اندازه شکر و عسل چای آلبالو را می توانید با توجه به ترشی و شیرینی آلبالو تغییر دهید. در ضمن در نظر داشته باشید که می توانید از ابتدا در قوری آب، نبات بریزید.
توجه داشته باشید که نباید زیاد از این چای بنوشید چون این میوه طبیعت سردی دارد و نوشیدن بیش از حد آن ممکن است عوارض باعث کاهش فشار خون شما یا بی حالی شما گردد. پس حتما اگر هم مایلید از این چای بهره ببرید آن را همراه با عسل یا نبات شیرین کنید یا شیرینی در کنارش میل کنید.
آلبالوی با هسته یا بی هسته
بهتر است هسته آلبالو را برای تهیه دمنوش آلبالو جدا نکنید اما در صورت تمایل می توانید هسته آن را جدا کنید.
آلبالوی تازه یا آلبالوی خشک
آلبالو تازه رنگ بیشتری دارد بنابراین بهتر است چای آلبالو را با آلبالوی تازه تهیه کنید اما از آن جایی که آلبالو میوه فصل تابستان است می توانید در فصل های دیگر سال از آلبالوی خشک برای تهیه چای آلبالو بهره ببرید.
تشخیص زمان دم کشیدن چای آلبالو
چای آلبالو زمانی دم کشیده است که آلبالوهای موجود در قوری که دارید در آن چای یا دمنوش را تهیه می کنید تقریبا بی رنگ گردد.
خواص چای آلبالو
این چای سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی، مبارزه با آلرژی و سرطان یاری کند. از خواص دیگر این چای کاهش چربی خون و علائم نقرس و آرتروز است.
انواع خوشمزه جات متنوع با آلبالو
آلبالو یک میوه خوشمزه تابستانی است که باید حتما آن را در تابستان برای فصل های بعد ذخیره کنید. در ادامه روش های استفاده از آلبالو را آنالیز می کنیم.
- طرز تهیه کمپوت آلبالو
- طرز تهیه ترشک آلبالو
- طرز تهیه ترشی آلبالو
- طرز تهیه مربای آلبالو