طرز تهیه کاسرول سوسیس

به گزارش آیان کتاب، برای تهیه کاسرول اگر نان تان بیات باشد بهتر است چون موقع طبخ بافت خود را حفظ میکند.

طرز تهیه کاسرول سوسیس

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ،در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه کاسرول سوسیس را با تمام جزئیات مشاهده کنید.

مواد لازم کاسرول سوسیس

سوسیس 500 گرم
تخم مرغ 4عدد
شیر2لیوان
نان تست6عدد
پنیر چدار200 گرم
روغن 2 قاشق

طرز تهیه کاسرول سوسیس

  1. سوسیسها را به قطعات دلخواه خرد کنید و آنها را تا جایی که قهوه ای شوند، سرخ کنید.
  2. نان های تست را هم به مکعب های کوچک ببرید.
  3. در کاسه ای تخم مرغها را کاملا بهم بزنید و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. قطعات نان و سوسیس را داخل کاسه بریزید و پنیر چدار را به آن اضافه کنید.
  4. یک ظرف سرامیکی یا یک پیتزا خوری بردارید و کف آن را کمی چرب کنید. مخلوط کاسرول را داخل آن بریزید.
  5. فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و سپس مخلوط را به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر بعد از این مدت کاسرول حالت سفت به خود نگرفته بود، 20 دقیقه دیگر صبر کنید.
  6. کاسرول سوسیس را می توانید به همراه چای و قهوه به صورت صبحانه و عصرانه میل کنید!
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 آبان 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: ayanketab.ir شناسه مطلب: 202

به "طرز تهیه کاسرول سوسیس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاسرول سوسیس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید