ساندویچ پنیر، کلم و سیب

به گزارش آیان کتاب، این ساندویچ با سبزیجات و سیب تهیه می گردد و یک وعده کامل و مفید برای صبحانه است.

ساندویچ پنیر، کلم و سیب
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد پیاز میانه خلالی
  • ¼ پیمانه سرکه سیب
  • ¼ پیمانه آب
  • یک پیمانه کلم رنده شده
  • یک عدد سیب درشت خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری خردل
  • یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 8 ورقه نان تست
  • روغن

طرز تهیه

1- در یک تابه میانه، پیاز، سرکه و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا سه دقیقه نیم جوش بماند. کلم را اضافه کنید و دوباره سه دقیقه دیگر در تابه را بگذارید. ورقه های سیب را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر بپزید تا همه میوه و سبزیجات نرم شوند. سپس پودر خردل را اضافه کنید.

2- مخلوط کلم را روی چهار نان بگذارید و روی آنها پنیر بریزید و چهار نان دیگر را روی آنها بگذارید. روی نان ها روغن اسپری کنید.

3- یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گرم کنید. ساندویچ ها را داخل آن بچینید و هر طرف آنها را حدود دو دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر را دو دقیقه بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 296
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 27 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • قند: 10 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • سدیم: 606 میلی گرم
  • پتاسیم: 258 میلی گرم
  • کلسیم: 263 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: ayanketab.ir شناسه مطلب: 1055

به "ساندویچ پنیر، کلم و سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ پنیر، کلم و سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید