ساندویچ پنیر، کلم و سیب
به گزارش آیان کتاب، این ساندویچ با سبزیجات و سیب تهیه می گردد و یک وعده کامل و مفید برای صبحانه است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد پیاز میانه خلالی
- ¼ پیمانه سرکه سیب
- ¼ پیمانه آب
- یک پیمانه کلم رنده شده
- یک عدد سیب درشت خرد شده
- یک قاشق غذاخوری خردل
- یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 8 ورقه نان تست
- روغن
طرز تهیه
1- در یک تابه میانه، پیاز، سرکه و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا سه دقیقه نیم جوش بماند. کلم را اضافه کنید و دوباره سه دقیقه دیگر در تابه را بگذارید. ورقه های سیب را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر بپزید تا همه میوه و سبزیجات نرم شوند. سپس پودر خردل را اضافه کنید.
2- مخلوط کلم را روی چهار نان بگذارید و روی آنها پنیر بریزید و چهار نان دیگر را روی آنها بگذارید. روی نان ها روغن اسپری کنید.
3- یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گرم کنید. ساندویچ ها را داخل آن بچینید و هر طرف آنها را حدود دو دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر را دو دقیقه بپزید.
ارزش غذایی
- کالری: 296
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 27 میلی گرم
- کربوهیدرات: 6 گرم
- فیبر: 5 گرم
- قند: 10 گرم
- پروتئین: 12 گرم
- سدیم: 606 میلی گرم
- پتاسیم: 258 میلی گرم
- کلسیم: 263 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم